Over ons

Welkom bij Maine Coon Cattery HighFiveStars.

Wij zijn Conny en Jeroen en wonen centraal gelegen in het midden van het land in De Meern. Onze passie voor de Maine Coon is in 2007 begonnen met onze Moos. We zijn helemaal gevallen voor het lieve en rustige karakter van dit ras en al snel wilden wij ook graag eens een nestje met haar.

Ik heb diverse cursussen gevolgd, waaronder de G1 en G2 van Pawpeds. In 2014 heb ik ook een seminar van Minams gevolgd. Dit ging over alles wat er komt kijken bij het hebben van een nestje, en wat er zoal mis kan gaan en hoe te handelen. Ik heb hier veel van opgestoken, ondanks dat wij al een aantal nestjes hadden gehad.

Zo zijn wij een kleine hobbycattery begonnen en streven ernaar gezonde, sociale en liefdevolle Maine Coons te fokken. Zo nu en dan hopen wij een nestje te hebben met 1 van de poezen waarbij gezondheid en karakter op de eerste plaats komt. Ook hebben wij onze eigen dekkater die zo af en toe een buitendekking mag doen.

Onze katten worden geënt en getest op verschillende mogelijke ziektes en afwijkingen zoals Fiv/Felv, PL en zijn dmv ECHO getest op HCM en PKD, HD. DNA getest op HCM1+3, PKD, PKDef, GSD en SMA. En bloedgroep.

Onze katten en hond leven vrij in ons huis en hebben een afgeschermde tuin tot hun beschikking met diverse grote krabpalen etc. De kittens verblijven de eerste 3-4 weken boven bij ons in de slaapkamer waarna ze naar beneden komen in de woonkamer voor de socialisatie.

Veel plezier met het bekijken van de website en hopelijk laat u een leuk berichtje achter in ons gastenboek.

Neem gerust ook eens een kijkje op onze Facebook pagina, we zijn ook te vinden op instagram.

Het zou leuk zijn als u deze pagina ook volgt dmv de pagina een like te geven.